Categorii

Termeni si conditii

Accesul sau vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Prezentele conditii reprezinta acordul de vointa in vederea relatiei de colaborare dintre cele doua parti. Prezentele conditii, impreuna cu fiecare comanda in parte, constituie contract incheiat la distanta, conform O.G. nr. 130/2000, Legii nr. 365/2002 si Directivei Parlamentului European si a Consiliului nr. 97/7/CE din 1985. Contractul se considera incheiat in momentul confirmarii de catre Roda Electric Instal SRL a comenzii trimise on-line de catre Dvs.

Roda Electric Instal SRL comercializeaza produsele cuprinse in acest site, cu caracteristicile si la preturile mentionate pe site. Plata se face prin mijloace electronice, conform instructiunilor aflate la rubrica cum cumpar.

Renuntarea unilaterala a comenzii - Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele se returneaza in forma lor originala, fara a fi deteriorate, impreuna cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. In cazul returnarii produselor va rugam sa anuntati in prealabil Serviciul nostru Clienti la numarul de telefon 021.350.5435. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal/ordin de plata.

Conditii de livrare - Termenul de livrare este in limita a 48 de ore, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar. Orice modificare de pret se va afisa pe site-ul www.rodaelectric.ro.

Protectia datelor cu caracter personal - In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, Roda Electric Instal SRL va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai, exclusiv pentru expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct. Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre Roda Electric Instal SRL. Datele completate pe formularele de comanda ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane. Rora Electric SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite Dvs. de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, si Directiva 95/46/EC, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise si semnate, trimisa prin posta la adresa : Roda Electric Instal Com SRL Sos. de  centura nr.2-4, Voluntari, Ilfov.

DECLARATIE : Solicitantul accepta, in calitate de Partener pe Roda Electric Instal SRL urmatoarea declaratie: "In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 si Directiva 95/46/EC, sunt de acord ca datele mele personale si cele ale societatii pe care o reprezint, cuprinse in prezenta declaratie, sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Roda Electric Instal SRL. Prelucrarea datelor se refera la: colectarea, inregistrarea, stocarea , modificarea, extragerea, stergerea, transferul de date catre alte filiale sau sucursale apartinand Roda Electric Instal SRL precum si transmiterea acestor date catre partile superioare in retea. Baza de date devine automat proprietatea Roda Electric Instal SRL. Partenerul poate cere in scris, odata cu rezilierea scoaterea datelor sale din baza de date Roda Electric Instal SRL.

Roda Electric Instal, in calitate de autor/proprietar/ administrator al site-ului www.rodaelectric.ro, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Roda Electric nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. Roda Electric nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, Roda Electric nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, Roda Electric nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.rodaelectric.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

Roda Electric acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie Roda Electric intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii rodaelectric.ro cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii rodaelectric.ro in scopuri proprii de promovare fara acordul nostru scris.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul nostru scris.

Conditii de utilizare. Garantii. - Site-ul este furnizat de catre Roda Electric asa cum este si atat cat este disponibil. Roda Electric nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.rodaelectric.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Roda Electric Instal fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Render Com nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Render Com nu este responsabil pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Render Com nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate - Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari - Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Roda Electric sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Roda Electric isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Roda Electric Instal licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul rodaelectric.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Roda Electric sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala - Roda Electric respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

  • * semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
  • * o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • * o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • * adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
  • * o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • * o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.
  • Aceste clauze sunt considerate agreate odata cu completarea Solicitarii electronice sau tiparite.