Categorii

Compania noastra

Roda Electric Instal SRL, firma infiintata in 2007, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea de materiale pentru instalatii electrice de uz caznic si industrial. Adresandu-se in primul electricienilor si firmelor de constructii specializate pe instalatii electrice, firma noastra vine in intampinarea acestora propunand cele mai noi tehnici si materiale in domeniu, pastrand cel mai bun raport calitate pret.

Depozitul si magazinele noastre dispun de cei mai buni profesionisti in domeniu capabili sa ofere solutii pentru orice aplicatie.

Va stam la dispozitie prin intermediul depozitului din Sos. de centura nr.2-4, Voluntari, jud. Ilfov cat si prin magazinul nostru din Voluntari

Servicii

Roda Electric ofera servicii de comercializare profesionala a materialelor electrice de uz industrial, de uz gospodaresc si comercializarea produselor electrice folosite in constructii. Firma nostra beneficiaza de o echipa bine pregatit pentru remedierea defectiunii echipamentelor electrice comercializate de firma noastra. Echipa noastra vine in sprijinul nevoilor dumneavoastra, oferindu-va servicii de reparatii instalatiilor electrice cumparate de la noi! Compania noastra urmareste satisfacerea clientilor nostri nu numai ceea ce priveste relatia pret si calitate, ci si calitatea serviciilor, reparatiilor executate.