Categorii

Cum cumpar?

1. Inregistrati-va pe site – trebuie sa fiti logat pentru a putea da o comanda. Completati campurile obligatorii, dupa care puteti trece la pasul urmator. Toate datele Dvs. Sunt confidentiale si sunt necesare doar pentru comanda.

 

2. Alegeti produsele - Dupa ce ati gasit produsele care va plac din catalogul nostru, apasati butonul Adauga in cos, avand in vedere cantitatea si sortimentul ales. Dupa ce ati selectat produsele dorite, apasati butonul Plateste.

 

3. Verificarti detalii comanda – Inainte de finalizarea comenzii, va rugam sa verificati detaliile introduse, precum si selectarea modalitatii de plata si livrare.

 

4. Plasati comanda - Pentru plasarea comenzii, apasati butonul Trimite comanda. Daca toate datele introduse sunt corecte, comanda va fi procesata cu succes! In functie de modalitatea de plata aleasa, veti fi directionat catre urmatoarea fereastra.

 

5. Confirmarea comenzii – Pentru confirmare, veti primi un mail cu detaliile comenzii Dvs.

 

Modalitati de plata

a. Direct in contul Roda Electric Install SRL ( plata in avans )

b. Plata ramburs, adica plata la primirea coletului.

Preturile produselor sunt exprimate in RON si includ TVA.

 

Modalitati si taxe de transport

Curier rapid – 20 lei

Comenzile cu valoare de peste 250 lei beneficiaza de LIVRARE GRATUITA!

Comenzile vor ajunge la destinatar in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii. Pentru informatii suplimentare, neclaritati sau reclamatii, va rugam sa ne scrieti la office@rodaelectic.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 021 350 5435